Home> Nūhou> No ke aha i lilo ai ka UK i kahi māla uliuli no nā e-cigarettes?
May 04, 2023

No ke aha i lilo ai ka UK i kahi māla uliuli no nā e-cigarettes?

No ke aha i lilo ai ka UK i kahi māla uliuli no nā e-cigarettes?

hahai v2_ab378c80417e44e58f0ba81cbc343db2_img_000

Ua hoʻohālikelikeʻia i ka nui o nā kulekele o ka ulaula oʻAmelika Hui PūʻIa,ʻoi aku nā kulekele o ka UK

Ma ka 2018, ua hoʻomaka ka UK i ke kūʻaiʻana i ke kūʻaiʻana i nā haukapila a me ka hāʻawiʻana i nā mea ulaula e hoʻopili ai i nā mea maʻi

E like me ka hōʻike olakino olakino hou (Phe) i hoʻokuʻuʻia maʻEnelani, ma ka liʻiliʻi o ka mea kūʻai aku ma luna o nā mea hana o UK no ka hoʻemiʻana i nā mea hoʻokele ma luna o ka e-cigarettes.

Ma ka UK, e UK, e like me nā lāʻau lapaʻau e like me nā lāʻau lapaʻau, kahi i manaʻoʻia e alakaʻi i kahi ala'ē aʻe mai nā'āina'ē aʻe mai ka hoʻomaka. Eia naʻe,ʻaʻole wale kaʻike maopopo no kaʻike 'ole loa i ka nānāʻana o nā luna, akāʻo ka hoʻokūkū paʻakikī hoʻi ma hope o ka hopena o ka hopena o ka Seactation a me nā kulekele paʻakikī ma hope o ia.

(Ke hōʻike nei ke kiʻi i ka pae o ka mana o ke kāohi ma luna o nā wahi e like me nā'āina'ē aʻe, me ka'ōmaʻomaʻo e hōʻike ana i ka hoʻomaha.

Kk

01.ʻO kekahi o nā kumukūʻaiʻekolu o ka poʻe Pelekane: NHS

I loko o nā naʻau o nā kānaka Pelekane,ʻEkolu mau mea e hana hoʻokiʻekiʻe ai i ko lākou'āina: Shakespeare, The Labinary, ka'ōnaehana olakino.
E like me kahi alakaʻi iʻikeʻia i loko o kaʻoihana olakino, ke ola olakino e pili ana i nā'āina no ka honua a me ke olakino olakino.

ʻO ke Kulanuiʻo Royal Koloihi o nā kauka i ka UK i hoʻomaʻamaʻa hoʻomaikaʻiʻana i nā kauka e hoʻolaha i nā mea eʻoi aku ka nui o ka poʻe makemake nui. ʻO ka manaʻo mai kaʻoihana olakino UKʻO U U U U U U U U U U U U U U U UʻOiʻOiʻOiʻO ka ulaula

Wahi a ka BBC, ma ka'āinaʻo Birmingham o North Northland

Ua hoʻomaopopoʻia kēia mau hale hoʻomahaʻelua i ka haukapila o Sandeal Geartal ma West Bromwich I ka manawa like, aia nō nā huahana Kina e like me keʻano he randm a me ka legond pro 7000 puff.
61bcfbca8973d4b6b736df33f6.jpg@4e_500w_500h.src_95Q
I mea e hoʻolaha ai i ka popularization o E-cigarettes,ʻelua mau haukapila i hoʻopaʻaʻia e ka ulaula i ka hopena o ka ulaula

No laila,ʻaʻole ia he mea kupanaha e like me nā wahi e like me ka UK eʻae aku i nā cigarettes. Ke hoʻohana nei i kekahi mauʻano hana (e like me nā paila nikotine a me nā e-cigarettes) e kōkua i nā poʻe e hele mai nā poʻe i keʻano o ka poʻe.

A me kahi lāʻau lapaʻau, ka hana a me ke kūʻai aku a me ke kūʻaiʻana o nā cigarettes e-cigarettes i loko o ka UK e hoʻokō me nā kānāwai regulast.

ʻAʻole like me nā United States, ua mau ka UK i nā rula ma mua, a me nā kīwī a pau, a pāpāʻia ka vdiology marketing. ʻO nā kiʻi hoʻolaha wale nō no nā papa hana e-cigarette maʻamau he mau kānaka me nāʻumi he mau papa, e nānā ana.

Mai kēiaʻano o kaʻike, he mea maopopo ke kumu o ke kumu no ka papa i nā huaʻala a me nā mintla manaʻo e hoʻolaha i nā e-cigarettes.

02. Mālama i kahi coninifically: ka noiʻiʻepekema

ʻOi aku ma mua o 30 mau'āina a puni ka honua i pāpāʻia i ka honua, a e nīnau paha kekahi i kēia mau'āina i hikiʻole ke aʻo mai i ka UK? ʻO nā kūlana o nā'āina'ē aʻe e pili ana i nāʻano kulekele e pili ana i nā loli kulekele, akāʻaʻole ia he nui no kaʻikeʻana o ka lehulehu a me kaʻikeʻana i ka papa o ka lehulehu e hoʻololi.

I loko o UK, nui nā hui a me nā mea noiʻi i ka loiloi lōʻihi ma nā cigarettes i ke kino o nā mea'ē aʻe kino


Ua Pōleʻa maoliʻia nā mea noiʻi no ka waha a me kaʻehaʻino o E-nā mea hoʻohou, a ua holomua ma nā pākaha hou. Ma ka hoʻohālikelikeʻana,ʻo ka hapa nui o nā'āina a me nā'āina a me nā wahi i keʻano o ka "kūkākūkā i ke hoʻololiʻana i ke kala o ka e-cigarettes".
v2_73a1f018c66f4fdbae491ad6f589efc1_img_000
ʻO kahi leka uila BBC i kapaʻiaʻo "nā pahu uila uila (ka hana nui a hoʻoweliweli paha i kahi hui o nā hoʻokolohua e pili ana i nā hui kūpono. Uaʻike nā mea noiʻi i kahi hui nā lehulehu hae a'āina a me māhele i nā umauma cessetreeʻekolu, a me nā pale likeʻole o nā maʻi kīwī

Hoʻokahi mahina ma hope aku, ua hōʻikeʻia nā hopena hōʻike i hoʻohanaʻia i ke kimeʻoi aku ka maikaʻi o ka nui o ka maʻi cassation. ʻAʻole maikaʻi loa ka hapanui o lākou i ka haʻaleleʻana i ka ulaula, akāʻaʻole hoʻi i hoʻi i ke ala o ke ala o ka tapaa.

Ma nā'āina'ē aʻe a iʻole nā'āina'ē aʻe, ua luhi ka hapa nui o nā poʻe i ka hoʻopaʻapaʻaʻana i nā hoʻopaʻapaʻaʻole ma kahi o ka hoʻonohonohoʻana i ka hanaʻana. Nui nā mea e pono ai i ka noiʻiʻoihanaʻoihana e hoʻoholo i ka'ākau a hewaʻole.

ʻO nā luna olakino olakino eʻaeʻia eʻaeʻia e nā mea e-cigaretesʻaʻole i loaʻaʻole. Wahi a kaʻikepili mai ka hoʻokele lāʻau UK, mai Mei 2016 a hiki i Sepatemaba 2019

Ma kahi o nā hoʻolaha Pelekane ua hōʻikeʻo Pelekane i nā mea kūʻai aku e kūʻai aku i nā mea kūʻai aku e kūʻai aku i nā moders e nānāʻole i kā lākou mau palapala.

Akā,ʻaʻole i pau kēia mau mea i nā luna o ke kaiāulu mai ka hoʻopiliʻana i keʻano o ka haʻaleleʻana i nā cigarettes e-cigarettes. I kaʻoiaʻiʻo, e like me ka manawa muaʻo 2017 "TopaCCO Test hoʻolālā" Palapala Kūʻai o ka U U U U U U U U U UP Wāwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīkaʻikaʻi

ʻO Dr. Johnton Button, Luna Hoʻokele o ka Hale Kūʻaiʻo UKʻo UK i ke Kulanui o Notvingham, ke haʻi nui nei ka poʻe i ka ulaula , e hoʻi lākou i kaʻoihana TopaCco, e pepehiʻo Topaka i nā kānaka


03. E hoʻomaʻemaʻe i ke kuhikuhi a me ke kūlana: hoʻihoʻi
Wahi a nā helu helu mai ka hui olakino UK, hiki i nā Cigarettes ke hoʻonui i ka nui o ka loaʻaʻana o ka nui o ka ulaula e like me ka nui o ka loaʻaʻana o ka nui o nā olakino.

ʻO ke kākoʻoʻana o ke aupuni a me ke kākoʻo o ka Hui Pūnaewele no E-Cigarettes ma muli o kahi hōʻike hōʻikeʻike o UK no ke olakino ʻO nā mea hoʻohana,ʻo nā mea hoʻohana e-cigarettes he 95%ʻoi aku ka palekana ma mua o ka thocacco ma mua o nā he nui o nā mea ulaula.

Ua hoʻolahaʻia kēiaʻikepili i ka nui o nā aupuni a me ke olakino e like me kaʻoihana olakino e pili ana i ka hoʻolahaʻana i ka e-cika.

Ma hope, ua noiʻia ke aupuniʻo UK i ka mana olakino oʻEnelani e hoʻonui i ka loiloi o ka E-Cigarettes i kēlā me kēia makahiki. I kēia manawa,ʻo nā hōʻike hōʻike makahiki "kākoʻo" i ka hopena o ka e-cigarettes e like me keʻano o ka lāʻau lapaʻau.

Wahi a ka hoʻolālā o ke aupuni o ka UN Uw, e hoʻopau piha i ka heluna i ka nui o nā mea ulaula

Ma waho aʻe o ka noiʻiʻana i ka lawelaweʻana i ka palekana o ka palekana o E-cigarettes,ʻaʻohe mau hihia koʻikoʻi e pili ana i ka e-cigarettes ma ka UK i ke ola maoli. ʻAʻole e like me ka hoʻohanaʻana i ka mea hoʻokūkū o E-cigarettes ma waena o nā poʻe'ōpio maʻAmelika Hui PūʻIa,ʻo ka nui o nā'ōpio o ka poʻe heʻewaʻole i loko o UK. Hōʻike ka hōʻikeʻana i nā mea ulaula i ka uk

Hōʻike kēia mau mea āpau i ka UK, e mālama mau ana i ko lākou manaʻo mua a me ka nohoʻana e like me nā mea hana e kōkua ai i nā pākeke. Ua lilo kēia i kumu nui no ke kumu e kākoʻo ai nā luna Pelekane i ke kākoʻoʻana i nā cigarettes.
b4f756a1b667b18b8df7ff822a.jpg@4e_500w_500h.src_95Q
Ua koho ka United States i ke kūʻai aku i ke kūʻai akuʻana i nā huahana e-cigarette flavore e hoʻopili ai i ka nui o nā'ōpio e ulaula ana. Akāʻo Martin Dickrell, ke poʻo o ka papahanaʻo UK Phe Topco i'ōleloʻo UK i ka hoʻonuiʻana i nā mea hoʻohana i ka ulaula.

Me ka manaʻo likeʻole,ʻoʻAmelika Hui PūʻIa i hiki iāʻAmelika Hui PūʻIa i nā ana i kū pono ai, a ua pīhoihoi ka nānāʻana ma hope o keʻano o kēia. ʻO kekahi kahi'āpana maʻalahi e kūpono i ke ala āpau, aʻo kekahi mea hoʻokele'ōnaehana'ōnaehana e pili ana i ka hoʻolimalimaʻana.

ʻIke maoli,ʻoi aku ka nui o ka kiʻiʻana o UK i aʻo mai, akā he paʻakikī nā'ōnaehana maikaʻi a me kaʻoihanaʻoihana.

Ua alakaʻiʻia nāʻokoʻa ma nā kūlana aupuni i kēia manawa i kēia manawa i kēia manawa, kahi i lilo ai ka UK i kahi "Paradise" no ka e-cigarettes. Eia nō naʻe, mai kahi hiʻohiʻona'ē aʻe, ke hoʻomākaukau nei ka UK no ka "pau o ke ala" no ka e-cigarettes a pau e haʻalele.

04.ʻO ka heluhelu heluheluʻana
E like me ka mākeke UK, e hoʻomaka ana mai Mei 20, 2017,ʻo ka UK i koiʻia eʻoi aku ka nui o ka DUGATETTE hoʻokahi 2 Millilitles; ʻO ka nui loa no ka hoʻokaʻawaleʻana i kaʻaila taba iʻoi aku ma mua o 10 milliliters; ʻAʻoleʻo ka neʻeʻana o ka'anokiva ma Micaca pākahi,ʻo iaʻo 20 milligrams no Milliliter; ʻO Nikotine e loaʻa ana nā huahana a me kā lākou kāpena e hiki ke pale i nā keiki mai ka weheʻana aʻaʻole hiki ke hoʻihoʻiʻia i ko lākou kūlana mua ma hope o ka weheʻana E pāpā i ka mea i pili i nā mea nui, me ka pika,ʻo Kawers, Hoʻopuka, a me Tenane, i kaʻaila paʻaʻulaʻula a me ke uila uilaʻo Leʻi; E hoʻohui i nā mea hou a me nā leka uila i ka hoʻopiliʻana; Inā paha e hoʻopili i nā kīʻaha uila uila a iʻole nā ​​mea uila a iʻole ka huiʻana i nā huahana cigacco a pau

I kēia manawa ua aʻoʻiaʻoe e pili ana i ke kumu o ke kumu e lilo ai ka uk i keʻano'ōmaʻomaʻo Loaʻa iā mākou nā huahana i kāheaʻia mai nā mea kaulana kaulana loa, e like me nā hōʻailona maikaʻi, a me ka lepa, a me ka huluhulu maikaʻi loa nā'āpana i nā meaʻole!

88b719485ff5a69b643d6227bd.jpg@4e_500w_500h.src_95Q

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna